Täna tahan teiega jagada ühte jällegi ääretult kerget ja kiiret retsepti. Sobib täpselt selliseks puhuks kui näiteks külalised tulekul ja ei tea mida lauale panna või pole aega midagi eriti valmistada. Kui mina neid pirukaid esimest korda niisama proovimiseks tegin, olid need samal õhtul juba otsas. Ka teine kord tehes olid nad laual vaid üürikest aega. Tõeliselt kerge ja mõnus amps, mida kiirelt haarata.
Mida vaja läheb:
- Lehttaigen (koguse võid ise valida)
- Pesto
- Riivjuust
- Seemneid (soovi korral)
(Riivjuustu võib ka lisamata jätta)
Valmistamine
1. Võta lehttaigen sügavkülmast ja lase sulada, kuniks tainas mõnusalt pehme
2. Pane alusele natuke jahu ja rulli taigen nii laiaks kui kannatab (võib ka vähem rullida, siis tulevad pirukad paksemad, aga neid tuleb vähem)
3. Kata rullitud taigen pestoga, raputa peale riivjuustu ja rulli taigen kokku (vaata pildilt)

4. Lõika rull ringikesteks. Soovi korral tee pirukad üle munaga ja raputa peale seemneid
5. Pane umbes 15minutiks ahju, aga võivad olla ka rohkem. It's up to you ;)
6. Võta pirukad ahjust välja, söö kohe või pane lauale teistele nosimiseks
Head kokkamist!
T.
Mida vaja läheb:
- Lehttaigen (koguse võid ise valida)
- Pesto
- Riivjuust
- Seemneid (soovi korral)
(Riivjuustu võib ka lisamata jätta)
Valmistamine
1. Võta lehttaigen sügavkülmast ja lase sulada, kuniks tainas mõnusalt pehme
2. Pane alusele natuke jahu ja rulli taigen nii laiaks kui kannatab (võib ka vähem rullida, siis tulevad pirukad paksemad, aga neid tuleb vähem)
3. Kata rullitud taigen pestoga, raputa peale riivjuustu ja rulli taigen kokku (vaata pildilt)
5. Pane umbes 15minutiks ahju, aga võivad olla ka rohkem. It's up to you ;)
6. Võta pirukad ahjust välja, söö kohe või pane lauale teistele nosimiseks
Head kokkamist!
T.
Comments
Post a Comment